PWF – teipit

Previous
Next

PWF -Platinum Wrapping Film

Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä saksalaisen teippifirman Bruxsafolin kanssa ja käyttäneet heidän laadukkaita PWF:n teippejä yliteippauksissamme.
Vuoden 2021 alusta olemme nyt myös PWF teippien ainut maahantuoja Suomessa ja meillä on oikeus myydä PWF – Standard Line teippejä nyt myös ulos.

PWF on yksi laadukkaimmista autoteippien valmistajista Euroopan markkinoilla. Verrattuna moniin muihin tuotemerkkeihin, PWF tarjoaa eksklusiivisia värejä erityisillä väripigmenteillä tai -efekteillä tehostettuna, erikoisuutena mattapintaiset laadukkaat teipit.
PWF on siis oikea valinta kaikille niille, jotka etsivät yksilöllistä ja persoonallista teippiä.

Bruxsafol
Bruxsafol Folien GmbH on “PWF – Platinum Wrapping Film” -brändin omistaja ja ollut vuosikymmenien ajan yksi johtavista kalvojen toimittajista Saksassa. Teipit on valmistettu uusimpien teollisuus standardien mukaisesti ja Bruxsafolilla etsitään jatkuvasti uusia väritehosteita ja innovatiivisia ideoita.

Kiinnostuitko PWF Standard Line teipeistä?
PWF teipit on tarkoitettu erityisesti ajoneuvojen yliteippauksiin. Ne on erinomaisesti 3D-muotoihin venyviä ja haastavissa olosuhteissakin kestäviä valuvinyylitarroja. Kaikki PWF:n teipit on miellyttävä ja nopea asentaa ilmakanavoidun liimansa ansiosta. Standard Line teipeissä on upeat värit, pigmentit ja lisätehosteet – kiiltävästä mattaan ja satiiniin. Jopa perus Standard Line teippimme erottuvat joukosta, mikä tarkoittaa, että jokainen ajoneuvo kääntää varmasti päät. 

Takaamme nopean toimituksen ja teippejä on mahdollista tilata myös metritavarana.
Voit tutustua Standard Line valikoimaamme kauppa sivuillamme.
https://www.cotec.fi/tuote-osasto/teippaukset/pwf-teipit-standard-line/

Otathan yhteyttä niin teemme yrityksellesi oman tarjouksen!

Cotec yliteippaus purble
0
  0
  Your Cart
  Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
  Ota meihin yhteyttä!
  Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
  Oheisella lomakkeella voit laittaa tarjouspyyntöä, esittää meille kysymyksiä ja antaa palautetta.