Previous
Next

Graafinen suunnittelu

Intohimoa yksityiskohtiin

Ensivaikutelmalla on merkitystä. Hyvällä graafisella suunnittelulla voidaan positiivisen ensivaikutelman lisäksi erottua kilpailijoista, herättää luottamusta ja luoda yhtenäinen yrityksen ilme läpi koko linjan. Yksityiskohdat tuovat ilmeeseen persoonaa ja mielenkiintoa – ne herättävät identiteetin henkiin. Tähän tarvitaan ammattimaista graafista suunnittelua ja sen avulla toteutettuja tyylikkäitä teippauksia ja mainoksia. 

Logo on yksi yrityksen tärkeimmistä graafisista elementeistä. Suunnittelemme teille erilaisen ja innovatiivisen logon toiveidenne mukaan.
Yritysilmeen vahvistaminen eri tuotteissa luo kokonaisuuden, joka on tunnistettava, elävä ja tarpeen vaatiessa eri tilanteisiin muuntautuva.

Suunnittelemme myös erilaisia teippauksia asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan.
Meillä säilyvät väri- ja kokotiedot järjestelmässämme ja pystymme näin jatkossakin tekemään helposti samanlaiset teippaukset uudestaan ja uudestaan.

Suunnittelusta vastaa Piia Merivuori. Piialla on vahva ammattitaito, uskomaton visuaalisten suhteiden taju ja erityinen kyky luoviin ongelmanratkaisuihin.
Hänellä on luontaisesti myös palava halu ja intohimo tehdä asiakkaillemme laadukasta, muistettavaa ja erottuvaa suunnittelutyötä.
”Piian kanssa on helppoa ja todella mukavaa tehdä töitä.”, sanovat asiakkaat.  

Huomiokyltit Cotec Oy

"Huippupalvelu ja mukava asioida. 
Eka muttei vika kerta :)!"

Juha Seppä

Suosittelen Lacroe-kestopinnotetta. Hyvä hintalaatusuhde. Juha tekee todella hyvää jälkeä."

Kari Backman

0
  0
  Your Cart
  Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
  Ota meihin yhteyttä!
  Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
  Oheisella lomakkeella voit laittaa tarjouspyyntöä, esittää meille kysymyksiä ja antaa palautetta.