Previous
Next
Huomiokyltit Cotec Oy

Mainosmateriaalit

Autot ja muut ajoneuvot
Teippaamme autosi ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella! 
Laadukkaasti teipatut ajoneuvot ovat todella tehokas tapa markkinoida yritystäsi ja ne ovat samalla ilmaista mainostilaa läpi vuorokauden. Valmistamme sekä tulostettuja että muotoon leikattuja mainosteippauksia yrityksen tyylin mukaisesti.
Teippaamme myös peräkärryjä, moottoripyöriä, mönkijöitä, asuntoautoja, mopoautoja, mopoja, ja muita työkoneita. Koneiden hyvä näkyvyys voidaan taata heijastavalla huomioteipillä ja tämä lisää myös samalla kuljettajien ajoturvallisuutta.

Ikkunateippaukset
Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme näyttävät ikkunateippaukset liiketiloihin, myymälöihin ja sisätilojen lasiväliseiniin. Ikkunateippauksella saat nopeasti näkyvyyttä yrityksellesi osana sisustusta. Samalla sitä voidaan käyttää myös lisäämään turvallisuutta ja parantamaan sisätilan käytännöllisyyttä sekä viihtyisyyttä.

Roll upit
Valikoimassamme on paljon erilaisia ja eri laatuisia roll up runkoja.
Nämä mainostelineet ovat todella suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja edullisen hintansa ansiosta. Järjestelmä kulkee helposti mukana ja se on koottavissa hetkessä esittelykuntoon.
Aina ei tarvita uutta mekanismia – teemme myös grafiikan vaihtoja ehjiin käytettyihin mekanismeihin.

Banderollit
Teemme tilauksesta ulko- ja sisämainoskankaita eri tarkoituksiin.
Banderolli on kevyt ja monikäyttöinen mainosmateriaali, joka on helposti irroitettavissa ja tarvittaessa kiinnitettävissä aina uudelleen ja uudelleen. Kiinnitys onnistuu purjerenkaiden, vaijerin tai mukaan ommellun reunanauhan avulla.
Kauttamme on myös mahdollista tilata myös kankaisiin sopivat alumiinikehykset yksi- tai kaksipuoleisina materiaalina.
Ulkokäyttöön asennettavien kankaiden osalta tarjolla on myös tuulta paremmin läpäiseviä materiaaleja, jolloin tuuli kuormaa saadaan minimoitua isoissakin kankaissa merkittävästi

Tekstitykset valomainoksiin
Onko valomainoksessa vanhaa, korjattavaa tekstiä?
Kauttamme on mahdollista tilata uusia kokonaisuuksia isoihin valomainoksiin ja tarvittaessa hoidamme myös vanhan tekstin poiston sekä uuden asennuksen paikan päällä.

"Otin useamman tarjouksen auton teippauksesta. Cotecilta oltiin aktiivisia ja hinta oli kilpailukykyinen. Kävin paikan päällä näyttämässä autoa ja näin kuinka teippaajat tekivät juuri parhaillaan töitä - jäi oikein hyvä kuva jo siinä vaiheessa. Teippaus oli huolellisesti tehty ja lopputulos kiitettävä. Olen erittäin tyytyväinen sekä auton ulkonäköön että teippauksen laatuun. Henkilökunta oli ystävällistä ja kommunikointi hoitui hyvin ja selkeästi. Jos tulee lisää teipattavia autoja niin tiedän kyllä mihin kääntyä ja niin tiedät sinäkin joka tätä luet!" 😄
Mattias Kinnunen
LA-Kattohuolto Oy
Cotec mainosteippaukset
Cotec wrapping
0
  0
  Your Cart
  Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
  Ota meihin yhteyttä!
  Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
  Oheisella lomakkeella voit laittaa tarjouspyyntöä, esittää meille kysymyksiä ja antaa palautetta.