Previous
Next

PWF Platinum Wrapping Film

Cotec wrapping PWF

Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä saksalaisen yrityksen Bruxsafolin kanssa ja käyttäneet heidän laadukkaita PWF:n tuotteita yliteippauksissamme.
Vuoden 2021 alusta saimme valtuudet toimia ainoana PWF teippien maahantuojana ja Standard Line teippien jälleenmyyjänä Suomessa.

PWF on yksi laadukkaimmista autoteippien valmistajista Euroopan markkinoilla. Verrattuna moniin muihin tuotemerkkeihin, PWF tarjoaa eksklusiivisia värejä erityisillä väripigmenteillä tai -efekteillä tehostettuna, erikoisuutena mattapintaiset laadukkaat teipit.
PWF on siis oikea valinta niille, jotka etsivät yksilöllistä ja persoonallista teippiä.

Bruxsafol
Bruxsafol Folien GmbH on ”PWF – Platinum Wrapping Film” -brändin omistaja on ollut vuosikymmenien ajan yksi johtavista teippien ja kalvojen toimittajista Saksassa. Kaikki heidän tuotteet on valmistettu uusimpien teollisuus standardien mukaisesti ja Bruxsafolilla etsitään jatkuvasti uusia väritehosteita ja innovatiivisia ideoita.

Kiinnostuitko PWF Standard Line teipeistä?
PWF teipit ovat erityisesti ajoneuvojen yliteippaukseen tarkoitettuja teippejä. Ne ovat erinomaisesti 3D-muotoihin venyviä ja haastavissakin olosuhteissa kestäviä valuvinyylitarroja. Kaikki PWF:n teipit on miellyttäviä ja nopeita asentaa ilmakanavoidun liiman ansiosta. Standard Line teipeissä on upeat värit, pigmentit ja lisätehosteet – kiiltävästä mattaan ja satiiniin. Jopa perus Standard Line teippimme erottuvat joukosta, mikä tarkoittaa, että jokainen ajoneuvo kääntää varmasti päät.

Takaamme nopean toimituksen ja teippejä on mahdollista tilata myös metritavarana.
Voit tutustua Standard Line valikoimaamme kauppa sivuillamme.
https://www.cotec.fi/tuote-osasto/teippaukset/pwf-teipit-standard-line/

Otathan yhteyttä niin teemme yrityksellesi sopivan tarjouksen!

Hinnasto PWF Standard Line ylivetoteipeille: Kaikki hinnat 1m x 1,52m / alv 24%. Teipit on ilmakanavoitu. Toimitusaika 3-5 päivää.

0
  0
  Your Cart
  Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan
  Ota meihin yhteyttä!
  Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
  Oheisella lomakkeella voit laittaa tarjouspyyntöä, esittää meille kysymyksiä ja antaa palautetta.